Logo

Persillerøræg med hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 tsk hvedemel
1 dl letmælk
2 æg
Salt
peber
1 tsk margarine
1/4 bundtpersille
50 g hamburgerryg

Pisk melet ud i lidt af mælken.
Tilsæt resten af mælken, æggene, salt og peber.
Smelt fedtstoffet i en lille gryde.
Hæld blandingen i, varm den forsigtigt op og rør hele tiden mod bunden.
Røræggen er færdig når den er tyk og cremet.

Strø rigeligt med fint klippet persille over, server med hamburgerryg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med asparges og rejerLav en mættende salat med lækkert fyld af rejer og asparges til frokost. Den er også fin...
• Fyldte æg med flødeostFyldte æg, på engelsk kalder deviled eggs, er hårdkogte æg med blandt fyld. Her er fyldet...
• Shii-take med hvidløgsmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pæretærte à la Belle HeleneDesserten er en sprød tærtebund fyldt med vaniljeflødeskum og syltede pærer og serveret...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os