Logo

Persillerøræg med hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 tsk hvedemel
1 dl letmælk
2 æg
Salt
peber
1 tsk margarine
¼ bundtpersille
50 g hamburgerryg

Pisk melet ud i lidt af mælken.
Tilsæt resten af mælken, æggene, salt og peber.
Smelt fedtstoffet i en lille gryde.
Hæld blandingen i, varm den forsigtigt op og rør hele tiden mod bunden.
Røræggen er færdig når den er tyk og cremet.

Strø rigeligt med fint klippet persille over, server med hamburgerryg.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?