Logo

Pesto med hytteret og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pakke frisk pasta
1 bæger hytteret
4-5 soltørrede tomater (Kan købes i supermarkeder)
2 spsk pesto (Kan købes i supermarkeder)

De soltørrede tomater skæres i fine strimler. Pastaen koges, vandet hældes fra og de 2 spsk pesto vendes i pastaen sammen med hytteret, soltørrede tomater, salt og peber. (Du kan selv supplere med andre ingredienser, fx. pinje- kerner, lidt agurk el. lign.)

Server retten varm eller kold med grøn salat eller flûte til.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her