Logo

Pesto med hytteret og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 pakke frisk pasta
1 bæger hytteret
4-5 soltørrede tomater (Kan købes i supermarkeder)
2 spsk pesto (Kan købes i supermarkeder)

De soltørrede tomater skæres i fine strimler. Pastaen koges, vandet hældes fra og de 2 spsk pesto vendes i pastaen sammen med hytteret, soltørrede tomater, salt og peber. (Du kan selv supplere med andre ingredienser, fx. pinje- kerner, lidt agurk el. lign.)

Server retten varm eller kold med grøn salat eller flûte til.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.648 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?