Logo

Pesto med hytteret og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 pakke frisk pasta
1 bæger hytteret
4-5 soltørrede tomater (Kan købes i supermarkeder)
2 spsk pesto (Kan købes i supermarkeder)

De soltørrede tomater skæres i fine strimler. Pastaen koges, vandet hældes fra og de 2 spsk pesto vendes i pastaen sammen med hytteret, soltørrede tomater, salt og peber. (Du kan selv supplere med andre ingredienser, fx. pinje- kerner, lidt agurk el. lign.)

Server retten varm eller kold med grøn salat eller flûte til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ovnomelet med bagte tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Burrittos med salat og guacamoloEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizza Bianca med parmaskinkeDen hvide pizza er en specialitet fra Rom. Pizzadejen stænkes med oliven- olie, salt og...
• LammemousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os