Logo

Pestomarineret kartoffel med paprika-pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
500 g kogte pillede kartofler i store stykker.

Pesto:
1 bdt basilikumblade
25 g ristede pinjekerner
1 fed hvidløg
35 g friskreven Manchego (spansk fåreost)
1 dl god olivenolie
salt
peber
150-200 g chorizo (stærk, spansk paprikakrydret pølse) i skiver .

Pynt:
Purløg og salat.

Blend basilikumblade, pinjekerner og hvidløg. Tilsæt osten og derefter olivenolien i en tynd stråle, mens der blendes. Smag pestoen til med salt og peber og ven den med kartoflerne, der anrettes i små skåle med chorizo, purløg og salat.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?