Logo

Pestomarineret kartoffel med paprika-pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kogte pillede kartofler i store stykker.

Pesto:
1 bdt basilikumblade
25 g ristede pinjekerner
1 fed hvidløg
35 g friskreven Manchego (spansk fåreost)
1 dl god olivenolie
salt
peber
150-200 g chorizo (stærk, spansk paprikakrydret pølse) i skiver .

Pynt:
Purløg og salat.

Blend basilikumblade, pinjekerner og hvidløg. Tilsæt osten og derefter olivenolien i en tynd stråle, mens der blendes. Smag pestoen til med salt og peber og ven den med kartoflerne, der anrettes i små skåle med chorizo, purløg og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.680 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bornholmermad med røgede sildHer er opskriften på en spændende frokostret med sild. Retten serveres blandt andet med...
• Pasta med krabbe, kapers og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Caesar steak salat med asparges og croutonerIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• BaileytærteDenne Baileystærte med marengs og nødder er utrolig lækker. Perfekt opskift hvis man vil...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!