Logo

Pestomarineret kartoffel med paprika-pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g kogte pillede kartofler i store stykker.

Pesto:
1 bdt basilikumblade
25 g ristede pinjekerner
1 fed hvidløg
35 g friskreven Manchego (spansk fåreost)
1 dl god olivenolie
salt
peber
150-200 g chorizo (stærk, spansk paprikakrydret pølse) i skiver .

Pynt:
Purløg og salat.

Blend basilikumblade, pinjekerner og hvidløg. Tilsæt osten og derefter olivenolien i en tynd stråle, mens der blendes. Smag pestoen til med salt og peber og ven den med kartoflerne, der anrettes i små skåle med chorizo, purløg og salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrysild Bjørns Enten elsker man sild eller også kan man ikke fordrage dem. Men de passer nu engang godt...
• Svensk Gravet laksSvensk juleopskrift. En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende...
• Kryddersild i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærparfait med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os