Logo

Pickled herrings

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pickled herrings

(Marinerede sild)

4 salted herring fillets

3/4 pint (4 dl) vinegar

3-4 tablesp. water

About 4 oz (100­-125 g) sugar

1 1/2 tablesp. whole allspice

1 tablesp. Colman's mustard

Small piece of horseradish

1 small carrot, finely sliced

3 pieces whole ginger

1-3 bay leaves

2 teasp. white peppercorns

2-3 red onions or dill

 

Soak the herrings in water or milk for 8-10 hours, or until as salty as desired.

Boil up the remaining ingredients (excepting the onion or dilI) in the water and vinegar and cool.

Cut the herring filIets slantwise into about 1 inch (2 cm) pieces and cover with the cold liquid.

Leave for 18-­24 hours.

Decorate with finely sliced onion rings or chopped dill before serving.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Græsk æggekage - FroutáliaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinkesalat med persillerodKoldt kogt kød og kogte grønsager er skønt fyld i pålægssalater. Her er en opskrift med...
• Hvidløgsgravede sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frisk frugt med yoghurtEn krydret marinade gør appelsiner og jordbær til en forfriskende dessert. Smagen...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os