Logo

Pintxos med piperade og Serranoskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

4 skiver brød
4 halve skiver Serranoskinke
1 løg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
2 små tomater
1 æg
Salt og chilipulver (helst fra Espelette i Baskerlandet)
1 dl olivenolie
1 fed hvidløg

Rist brødskiverne på begge sider og smør dem med lidt hvidløg.
Piperade:
I en høj pande svitses peberfrugterne, der er skåret i tynde skiver, i 3-4 min. Tilsæt løg i skiver, svits videre i et par minutter og kom tomater i tern, med deres saft, ved og kog det hele ved svag varme i små 5 min. Smag til med salt og baskisk chili. Ægget slås ud i en skål, piskes let og tilsættes den let kogende piperade.
Afkøl det hele lidt. Mens piperaden stadig er lun, rulles den i skinkeskiverne. Så kommes rullerne på det ristede brød og serveres straks
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Slørede ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HåndværkersildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt andebryst med nudler og chiliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Semuljebudding med kirschsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os