Logo

Pirogger med krabbe- og svinekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskriften til pirogger stammer oprindeligt fra Rusland. Indholdet kan laves på mange måder. Her laves de med krabbe-og svinekød.Piroggerne frituresteges i ovnen, men kan vist også laves i ovn.

 

Dej:
400 g hvedemel
1 dl lunkent vand
1 dl lunkent mælk
25 g gær
1 spsk sukker
1 knsp.salt
1 spsk olie

Fyld:
250 g hakket svinekød
200 g krabbekød, hakket (evt. fra dåse)
1 løg, hakket
2 spsk sojasauce
2 spsk østerssauce
1 æg
1 spsk Maizenamel
salt og peber
Desuden:
Olie til friturestegning

*

Dej:
Opløs gæren i væsken til dejen.
Tilsæt de øvrige ingredienser til dejen og ælt det til en smidig dej, som hæver et lunt sted, ca. 30 minutter
Rul dejen tyndt ud på et meldrysset bord, og skær den ud i kvadrater.
Bland ingredienserne til fyldet, og smag det til.
Fordel fyldet ligeligt på dejkvadraterne, og fold dem sammen. Frituresteg dem, til de er gyldne.

Tips: Piroggerne skal ikke laves for store . Dejen "vokser" når den
frituresteges. Lav evt. lidt mere dej, så der helt sikkert er nok til
kødfyldet. Der kan anvendes lidt mindre krabbekød end angivet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?