Logo

Pitabrød med æg, bacon og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

samt lightdressing

8 pitabrød
3 hårdkogte æg
1 pakke bacon i skiver

1 håndfuld grønne bønner 
3 tomater
1/4 salathoved

Steg bacon på en tør pande
Knus den stegte bacon
Skær 3 hårdkogte æg i skiver
Skær de grønne bønner i mindre stykker

Skær 3 tomater i både
Snit 1/4 salathoved fint.


Serveres i separate skåle med Bretagne Dressing som tilbehør.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.816 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Smørrebrød med bacon, camembert og tomatHvis du vil have et lækkert stykke smørrebrød, og måske lidt utraditionelt, skal du prøve...
• Høstsild i krydderlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt kyllingebryst med rød peber og ansjos En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sherry fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os