Logo

Pitabrød med æg, bacon og grønne bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

samt lightdressing

8 pitabrød
3 hårdkogte æg
1 pakke bacon i skiver

1 håndfuld grønne bønner 
3 tomater
1/4 salathoved

Steg bacon på en tør pande
Knus den stegte bacon
Skær 3 hårdkogte æg i skiver
Skær de grønne bønner i mindre stykker

Skær 3 tomater i både
Snit 1/4 salathoved fint.


Serveres i separate skåle med Bretagne Dressing som tilbehør.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røget tun med asparges og æggesmørEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frøsnapper med baconSpændende version af den klassiske frøsnapper. Det er en utrolig nem opskrift med kun to...
• Sandwich med røget laks og avocado - nem se opskriften herLækkert til frokost også i madpakken. En avocado sandwich med røget laks i en tortillawrap...
• Portvinsmarinerede sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os