Logo

Pitabrød med rejer og mangosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pitabrød med rejer og mangosalsa

300 g optøede rejer
1 moden mangofrugt
1 frisk chili
1 salathoved
2 snackpeber
1 limefrugt
6 grove pitabrød

 

Lad rejerne dryppe af i en sigte.

Skræl mangofrugten. Skær kødet fri af stenen, og skær frugtkødet i strimler.

Halvér chilien, fjern kernerne, og hak den.

Snit salaten fint, og skær peberfrugterne i små tern.

Bland rejer, mango, chili, salat og peberfrugt, og dryp med limesaft.

Varm pitabrødene op som beskrevet på emballagen, og fyld salaten i de varme pitabrød.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Madeirasild med urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Aubergine med gedeost og tomatcoulis En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Norsk Gravet LaksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os