Logo

Pitabrød med kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pitabrød med kylling

 

Med fyld af kylling, ost og andre lækre ingredienser, bliver disse pitabrød en fuldendt servering til den sene natmad efter en god fest. Hurtigt • De fleste pitabrød er magre - der findes endda brød som er helt uden fedt • Det er en god ide at spare lidt på saltet.

Tilberedning 15 min. 4 portioner

 

# Råvarer til Pitabrød med kylling:

150 g grillet kylling

2½ dl mager mayonnaise

¼ dl skummetmælk

¼ tsk sort peber

40 g romaine salat

100 g fetaost

1 gulerod

50 g syltet agurk

1 dl rosiner

4 pitabrød

 

* Fremgangsmåde:

1 Bland mayonnaise, mælk og peber i en skål.

 

2 Skær kyllingekødet i tern, skyl salaten og riv den i mindre stykker.

Smuldr osten.

Skrab og riv guleroden, skær agurken i skiver og skyl rosinerne.

Bland det hele i mayonnaisen. Bland det godt.

 

3 Lun pitabrødene, skær ½ cm af toppen og åbn brødene forsigtigt.

Fordel kyllingefyldet i de 4 brød og læg dem på tallerkener.

Server straks.

 

Tips & råd

 

Pitabrød passer fint, når det skal gå hurtigt.

De er også gode at komme i madpakken til jobbet eller skolen, for fyldet løber ikke ud.

 

Syltet agurk smager godt i de fleste sandwich. Der er mange forskellige typer at vælge imellem. Vores almindelige lageagurk og cornichoner er to eksempler.

 

Variation:

Prøv at erstatte romaine salaten med coleslaw og fetaosten med Danboost.

Prøv at grille pitabrødene:

Varm grillen. Lav fyldet som anvist og fyld pitabrødene.

Pak hvert pitabrød i folie og luk dem godt til.

Læg pakkerne på grillristen og grill til brødene er gennemvarme, ca. 5 min.

Fjern folien og server straks.

 

 

PR. PORTION: Energi: Kcal 367 = kJ 1541

Kulhydrat 55 g Protein 21 g Fedt 7 g (17%) Fibre 2 g

 


 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 97 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• kyllingesalat med agurk og dildSpiritus i maden fremhæver smagen, krydrer og giver fylde. Så brug lidt af snapsen til at...
• Grillstegt kyllingebryst med kartoffelsalatLad kødet marinere, mens du tilbereder kartoffelsalaten og evt. tænder op i grillen
• Minikyllingespid med sesam-dipVi har portionsanrettet de små spid i glas med dip, men du kan også anrette alle spiddene...
• Struds med hvidløgsbønner og Rødvinssauce + dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!