Logo

Pizza med mozzarella - lynhurtig

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Varme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med mozzarella, kirsebærtomater, pesto - og så er der serveret!

Varme, saftige hurtiglavede og i de italienske farver: Ciabatta-rundstykker belægges med mozzarella, kirsebærtomater, pesto - og så er der serveret!

 

1-2 spsk pinjekerner

2 ciabatta-rundstykker (eller lignende som er beregnet til færdig bagning)

4 tsk pesto (færdigkøbt)

125 g mozzarella i lage

20 kirsebærtomater

salt og peber

et par strimler frisk basilikum

 

Pinjekerner ristes på en pande uden fedt.

Ciabatta-rundstykker halveres.

Hver halvdel smøres med 1 tsk pesto.

Mozzarella i lage dryppes godt af; skæres i skiver og lægges på de overskårne rundstykker; 5 kirsebærtomater lægges på hver pizza.

Grilles under den forvarmede grill i ovnen på 2. rille fra oven i ca. 6 minutter.

De bagte pizzaer krydres med salt og peber og pyntes med et par strimler frisk basilikum og pinjekernerne.

--

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med kylling og hindbærOm sommeren er det skønt med lidt let aftensmad i form af en mættende salat med...
• Gammeldags sildesalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sild i godt selskabEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber galetteMørdej er noget af det nemmeste overhovedet. Man kan endda gøre det med de bare næver! Det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!