Logo

Pizza med mozarelle og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er en meget italiensk inspireret pizza med pecorino ost, mozzarella og frisk basilikum. Pizzaen er meget frisk og lækker. Prøv den til frokost eller let aftensmad for hele familien.

1 portion pizzadej

Fyld:
150 g mozzarella
2 spsk reven parmesan eller Pecorino
400 g flåede dåsetomater
½ bdt basilikum
4 spsk olivenolie
salt + friskkværnet sort peber

*

Lad tomaterne dryppe af. Skær dem i skiver og fordel dem på pizzabunden.
Mos dem ud med en gaffel.
Skær mozzarella'en i tynde skiver og læg dem ovenpå.
Drys med salt og peber.
Efter et kvarter tages pizza'en ud af ovnen og reven parmesan eller
Pecorino og basilikum-blade drysses over.
Dryp en dråbe olivenolie, på hvert blad.
Bag yderligere ti minutters tid til osten er smeltet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?