Logo

Pizza med mozarelle og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dette er en meget italiensk inspireret pizza med pecorino ost, mozzarella og frisk basilikum. Pizzaen er meget frisk og lækker. Prøv den til frokost eller let aftensmad for hele familien.

1 portion pizzadej

Fyld:
150 g mozzarella
2 spsk reven parmesan eller Pecorino
400 g flåede dåsetomater
1/2 bdt basilikum
4 spsk olivenolie
salt + friskkværnet sort peber

*

Lad tomaterne dryppe af. Skær dem i skiver og fordel dem på pizzabunden.
Mos dem ud med en gaffel.
Skær mozzarella'en i tynde skiver og læg dem ovenpå.
Drys med salt og peber.
Efter et kvarter tages pizza'en ud af ovnen og reven parmesan eller
Pecorino og basilikum-blade drysses over.
Dryp en dråbe olivenolie, på hvert blad.
Bag yderligere ti minutters tid til osten er smeltet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 788 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KyllingesalatHar du en rest kogt eller stegt kylling på køl eller frys, så er denne dejlige...
• Welsh rarebit - walisisk ostebrød med ølEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lune toaster med coleslawReven gulerod og selleri i en yoghurtdressing giver et frisk modspil til de ristede toast...
• Jordbær i Champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os