Logo

Pizzasnegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pizzasnegle

 

Snegle med fyld a la pizza er gode og dejlige til frokost, i madpakken og som et lille mellemmåltid. Prøv dem også som tilbehør til en salat eller til tomat- eller kartoffelsuppe.

Arbejdstid: 25 min. Hævetid: 1½ time. Bagetid: 15-20 min. Fryse-egnede. ca. 14 store snegle

 

#

25 g gær (½ pakke)

3 dl lunkent vand

½ dl olie

2 spsk tomatpuré

1 tsk groft salt

ca. 500 g pizzamel eller hvedemel

 

Fyld med skinke:

10 skiver lufttørret skinke (ca. 150 g)

3 tomater (200 g i små terninger)

1 løg (hakket)

1 håndfuld frisk basilikum eller 2 tsk tørret

3 spsk parmesanost

 

Fyld med svampe (vegetarisk):

50 g tørrede blandede svampe (udblødt i vand ca. 30 min.)

2-3 fed hvidløg (knust)

3 tomater (200 g i små terninger)

 

Drys:

75 g revet mild ost

*

 

Rør gæren ud i vand, olie og tomatpuré og tilsæt salt og gradvist hvedemel.

Ælt dejen glat og smidig.

Læg den i en skål og lad den hæve tildækket ved stuetemperatur ca. 1 time.

Ælt dejen igennem, og rul den ud på et meldrysset bord til en firkant på ca. 50x30 cm.

 

FYLD MED SKINKE: Fordel skiver af skinke på dejen.

Bland terninger af tomat med hakket løg, hakket eller tørret basilikum og parmesanost.

Læg blandingen i et jævnt lag på skinken.

Lad 4-5 cm i den ene ende af dejen være fri for fyld.

 

FYLD MED SVAMPE: Lad de udblødte svampe dryppe af i en si.

Hak svampene og bland dem med knust hvidløg og tomatterninger.

Fordel blandingen i et jævnt lag på dejen.

Lad 4-5 cm i den ene ende af dejen være fri for fyld.

 

Rul dejen sammen som en roulade og slut af med stykket uden fyld.

Tryk dejen godt sammen, og skær den i 14 stykker, ca. 2½ cm tykke.

Hvis lidt af enden af en snegl går løs trækkes dejsnippen ind under bunden på pizzasneglen.

 

Tænd ovnen på 225 °C og lad pizzasneglene hæve på bageplader med bagepapir i ca. 30 min.

Bag dem ca. 20 min. drys med ost efter de første 10 min.

Lad dem køle lidt af på en bagerist.

 

Tips: Pizzasneglene smager godt lune. Skal de fryses, er det bedst at komme dem lune i fryseposer.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 759 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pizza med kartofler, squash og persilleolie Bag en sprød pizza med enkelt grønsagsfyld, og dryp den med en frisk persilleolie...
• Pizzabrød med oksekød, feta og tzatzikiDisse hjemmelavede pizzabrød med hakket oksekød er et sikkert hit blandt både børn og...
• Pizza med kartofler, porrer og baconWeekendens pizza har fået ekstra fylde af porrer og kartofler, og saucen er lidt pesto,...
• Æblekage - DessertBag en dejlig saftig æblekage - opskriften er pærenem!
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os