Logo

Pizza-snegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizza-snegle

 

Bag selv disse lækre snegle med pizzafyld. De er gode som snack, i madpakken og på skovturen. Portionen giver ca. 20 snegle og de er velegnede til frysning.

Arbejdstid: 45 min. Hævetid: 45 min. Bagetid: 20 min. Fryse-egnede. ca. 20 stk.

 

#

Dej:

50 g gær

3 dl vand

1 tsk groft salt

2 spsk olie

500 g pizzamel

 

Fyld:

1 løg

1 peberfrugt

100 g kogt skinke

100 g salami el. lign.

1 dåse konc. tomatpuré (70 g)

100 g revet ost

*

 

Rør gæren ud lunkent vand.

Tilsæt salt, olie og melet lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens; den skal være let og smidig.

Lad dejen hæve 30 min.

 

Pil løget og hak det fint.

Rens peberfrugten og skær den i små terninger.

Skær skinke og pølse i små terninger og bland det dele sammen.

 

Rul dejen ud til et aflangt stykke (ca 30x40 cm.).

Smør tomatpuré over dejen og fordel fyldet ovenpå.

Drys med revet ost og rul dejen sammen på den lange led.

 

Skær dejen i ca. 2 cm tykke skiver og læg dem med skærefladen opad på bageplader med bagepapir.

Lad dem hæve, mens ovnen varmer op.

Bag sneglene ved 200 °C varmluft i ca. 20 min. og afkøl dem på en rist.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?