Logo

Pizzasnegle - sunde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 pizzasnegle  


# Ingredienser

Pizza dej:
50 g gær
½ l lunken vand
100 g sukker
2 æg
½ tsk salt
2 håndfulde grahams hvedemel
2 - 4 stk revne gulerødder
hvedemel til dejen er let og lækker uden at klistre.

Fyld:  
1 dåse koncentreret tomatpure (ca. 70 g)  
¼ tsk groft salt  
2 røde peberfrugter i meget småtern (ca. 200 g)  
1 lille finthakket løg (ca. 50 g)  
100 g pizzaost 
evt. 100 g finthakket kogt skinke

      

* Tilberedning

Dej:
Opløs gæren i det lunkne vand tilsæt halvdelen af melet og de øvrige ingredienser.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt resten af melet i.
Dejen skal hæve et lunt sted i ca. 30 min.
Ælt dejen godt igennem. rul den ud til en aflang firkant.

Fyld:
Kom tomatpure, salt og peber, peberfrugt og løg i en skål.
Lav det til en pure med blender.
Pureen smøres på dejfirkanten og den drysses med reven ost.
Rul dejen sammen til en aflang pølse og skær den ud i 40 stykker.
Læg sneglene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i ca. 20 min.
Bag sneglene midt i ovnen.
Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 10.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?