Logo

Pizzatoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Pizzatoast

 

En lækker frokost - nyd den hjemme eller tag den med. Også lækkert som tilbehør til fx en suppe.

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 5 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 pitabrød eller 4 skiver sandwichbrød

4 spsk tomatsauce (eller tomatpuré)

½ tsk basilikum/oregano

½ løg (finthakket)

6 ansjosfileter eller 75 g chorizopølse

25 g revet ost

2 tomater (skiver)

salt og peber

*

 

Flæk pitabrødene, smør dem med tomatsauce eller -puré og drys med krydderier og finthakket løg.

Læg dem sammen med ansjosfileter eller tynde skiver pølse, revet ost og tomatskiver.

Bag sandwichene i en toastmaskine eller i ovnen ved 250 °C ca. 5 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pitabrød med tunfiskÆble og gulerod giver sprødhed i tunsalaten, som vi har fyldt i grove pitabrød. Salaten er...
• Pitabrød med carpaccio og grønsagerKøb en pakke carpaccio, og fyld kødet i lune pitabrød med marinerede grønsager - det er...
• Minipizza med oksespegepølseSmå pizzaer er nemme at lave, når der bruges pitabrød som bund. Fyldet kan varieres i det...
• Marineret mørbrad + JordbærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!