Logo

Pomodori e mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tomater samme størrelse
300 g mozzarella
1 bdt storbladet basilikum
salt og peber
2 spsk koldpresset olivenolie

 
Tomatstilke fjernes og tomaterne skæres i ½ cm tykke skiver.
Lad mozzarellaen dryppe godt af og skær ligeledes denne i skiver.
Fordel i en cirkel på en tallerken skiftevis ost- og tomatskiver.

Fordel basilikumblade rundt på tallerkenen.
Drys med en anelse salt og kom rigeligt med friskkværnet peber på.
Tilsidst dryppes med en god koldpresset olivenolie. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken fridag er det bedst at undvære?





Effektiv reklame - klik her