Logo

Pomodori e mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 tomater samme størrelse
300 g mozzarella
1 bdt storbladet basilikum
salt og peber
2 spsk koldpresset olivenolie

 
Tomatstilke fjernes og tomaterne skæres i 1/2 cm tykke skiver.
Lad mozzarellaen dryppe godt af og skær ligeledes denne i skiver.
Fordel i en cirkel på en tallerken skiftevis ost- og tomatskiver.

Fordel basilikumblade rundt på tallerkenen.
Drys med en anelse salt og kom rigeligt med friskkværnet peber på.
Tilsidst dryppes med en god koldpresset olivenolie. 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• PølseomeletEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Falaffel med peberfrugt og rucola En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødfisk på salat med kapers og grøn dressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørbrad med rødløgssauce + JordbærcremeEn ret som i det moderne bistrokøkken - med masser af løg, portvin og rosmarin. Robust,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os