Logo

Polske sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 mellemstore hele, syltede rødbeder
2 udvandede, salte sildefileter
1 bundt purløg
1 ½ dl cremefraiche
2 spsk vineddike
5 spsk olie
salt
peber
salatblade
karse

Udhul rødbederne med en lille ske og skær sildefileterne i små terninger.
Klip purløget fint.

Bland sild, purløg og cremefraiche og fordel blandingen i rødbederne.
Rør vineddike og olie sammen og smag til med salt og peber.

Drys saucen over rødbederne og stil dem på et fad, der er dækket med salatblade.
Pynt med karse og server

Tips: I stedet for sildefileter kan du bruge matjesfileter.

Det du har gravet ud af rødbederne kan du anvende som pålæg for eksempel oven på leverpostej eller lignende.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.369 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?