Logo

Polenta Valdostana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Polenta (grundopskrift)
7 1/2 dl vand
salt
300 g mellemfin majsmel
 
Yderligere:
180 g fontina (råmælksost)
80 g smør
 
Vandet koges op med saltet.
Melet hældes i og koges op under stadig omrøring én gang.
Derefter koges den videre ved meget svag varme i ca. 30 min.
Imens skæres osten i små tern.
Når polentaen er færdig tages den fra varmen og tilsættes smør og ost.
Grøden røres over svag varme nogle minutter til osten er smeltet. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 930 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bradepande æggekage - æggekage i bradepandeÆggekage er en dejlig nem og hurtig ret til aftensmad eller frokost for hele familien. I...
• Pasta med broccoli og hestebønnerKorte pastatyper som fx skruer bliver ofte serveret med en grønsagsblanding i Italien. Her...
• Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagt æble med vaniljeyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os