Logo

Polenta gratineret med hakket kød og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Polenta all' emiliana

1 portion Polenta
1 portion Ragu alla bolognese
1 mozzarellaost
2 spsk reven parmasanost
50 g smør

Lav kødragouten.

Kog en portion polenta efter opskrift.

Skær mozzarallaen i tynde skiver.

Et fladt ovnfast fad smøres med rigeligt blødgjort smør.

Den halve mængde polenta fyldes i fadet og glattes med en ske dyppet i vand.

Derover hældes halvdelen af kødragouten.

Drys med parmasanost og fordel en trediedel af mozzarallaeskiverne herover. Resten af polentaen skæres i skiver og fordeles over fyldet.

Derover resten af ragouten og mozzaralla- skiverne, og retten sættes i en forvarmet ovn og gratineres 20 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?