Logo

Polenta gratineret med hakket kød og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Polenta all' emiliana

1 portion Polenta
1 portion Ragu alla bolognese
1 mozzarellaost
2 spsk reven parmasanost
50 g smør

Lav kødragouten.

Kog en portion polenta efter opskrift.

Skær mozzarallaen i tynde skiver.

Et fladt ovnfast fad smøres med rigeligt blødgjort smør.

Den halve mængde polenta fyldes i fadet og glattes med en ske dyppet i vand.

Derover hældes halvdelen af kødragouten.

Drys med parmasanost og fordel en trediedel af mozzarallaeskiverne herover. Resten af polentaen skæres i skiver og fordeles over fyldet.

Derover resten af ragouten og mozzaralla- skiverne, og retten sættes i en forvarmet ovn og gratineres 20 min. ved 200ºC.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.390 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SvampetærteHer er en dejlig tærte, som man ikke behøver at være vegetar for at kunne lide. Den er...
• Kold KrikandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tunsalat med bønnerEn lækker salat, der kan serveres både som frokost og hovedret. Tunsalat med Bønner er et...
• Tærte med hindbær og karamelsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!