Logo

Polenta gratineret med hakket kød og ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Polenta all' emiliana

1 portion Polenta
1 portion Ragu alla bolognese
1 mozzarellaost
2 spsk reven parmasanost
50 g smør

Lav kødragouten.

Kog en portion polenta efter opskrift.

Skær mozzarallaen i tynde skiver.

Et fladt ovnfast fad smøres med rigeligt blødgjort smør.

Den halve mængde polenta fyldes i fadet og glattes med en ske dyppet i vand.

Derover hældes halvdelen af kødragouten.

Drys med parmasanost og fordel en trediedel af mozzarallaeskiverne herover. Resten af polentaen skæres i skiver og fordeles over fyldet.

Derover resten af ragouten og mozzaralla- skiverne, og retten sættes i en forvarmet ovn og gratineres 20 min. ved 200ºC.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os