Logo

Porretærte med spegeskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her finder du en nem opskrift på en porretærte serveret med spegeskinke. Du også forsøge dig med andet fyld alt efter årstiden såsom squash, tomat eller bønner.

 

150 g hvedemel
30 g margarine
20 g boghvedegryn
1 dl vand
½ tsk salt

Fyld:
1 porre
1 æg
100 g hytteost
1 dl mælk
½ tsk salt
¼ tsk peber
purløg og basilikum til pynt

Tilbehør:
spegeskinke
*


Saml dejen. Fordel den i en smurt tærteform og forbag den 10 min. ved 200°.
Rens porren og skær den i skiver.
Kog den i et par min. og fordel den på tærtebunden.
Pisk æg, hytteost, mælk, salt og peber sammen og hæld det over.
Bag tærten ved 200° i ca. 30 min.
Anret spegeskinke på tærten og pynt med purløg og basilikum.

Tips: Fyldet i tærten kan du variere efter lyst og årstid, og fx vil løg, squash, tomater, bønner og kål også være velegnet.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.699 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?