Logo

Porretærte med skinke og mandler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en lækker og nem tærte med porre, skinke og mandler. Tærten kan for eksempel bruges til frokost, brunch, aftensmad eller natmad. Server den gerne med en lækker grøn salat.

Tærtedej:
50 g grahamsmel
50 g fint hvedemel eller 100 g fuldkornshvedemel
50 g margarine
1/2 dl vand
salt

fyld:
600 g porrer
100 g skinke
2 æg
2 dl vand
salt
peber
25 g mandler
*

Margarinen smuldres i hvedemel og salt, og æltes sammen med vand.
Dejen hviler evt. 1/2 time i køleskab.
Dejen trykkes ud i en smurt tærteform, bunden prikkes med en gaffel og forbages i ca. 15 min. ved 200ºC.
Porrerne renses, skæres i skiver og koges i letsaltet vand ca. 4 min.
Hældes i en sigte og drypper godt af.
Skinken skæres i strimler og fordeles sammen med porrerne på den forbagte bund.
Æg, vand og krydderier piskes let sammen og hældes over.
Mandlerne lægges øverst, og tærten bages ved 200ºC i 20 min.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.107 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grøn omelet med salatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovtursbrød med salamiI stedet for salami kan du også bruge tunfisk fra dåse. Hvad der også er lækkert: en...
• Hytteost som frokostretDer spares ikke alene mange kalorier, når der spises hytteost til frokost, men man får...
• Friturestegt ananas med romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os