Logo

Rødbede sild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 l. eddike
1 kg sukker
¼ l. vand
5 skalotteløg
10 nelliker
20 hele sorte peberkorn
2–3 laurbærblade
1 stang kanel

6 islandske marinerede sildefileter.
300 g rødbeder i julienne
2 spsk Groft revet peberrod
grundlage

Grundlage:
Det hele koges i 20 minutter og trækker mindst 48 timer, lad lagen løbe gennem en sigte.
På basis af denne lage er du nu klar til at fremstille følgende:
skær sildene i passende stykker og bland dem i lagen , og lad det trække nogle timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her