Logo

Rødbede sellerisalat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødbede sellerisalat med bacon

Denne salat er god, fyldig og rigtig lækker, og den passer godt til en efterårs- eller vinteraften.  


1 knoldselleri i 5-6 cm lange stave
200 g rødbeder i 5-6 cm lange stave
Olivenolie
Saft af 1 citron
2 spsk rødvinseddike
8 skiver bacon i mindre stykker
1 håndfuld hakket bredbladet persille
Salt og peber
1 æble i skiver
Tilbehør: Ristet rugbrød


Steg selleri og rødbeder sammen på en pande i olivenolie i 15 minutter.

Kom citronsaften hen over de varme rodfrugter sammen med rødvinseddike og vend det forsigtigt rundt.

Lad det stå og trække, mens det køler ned.

Steg baconstykkerne let, uden at de branker, dryp dem af på køkkenrulle.

Vend persillen i rodfrugterne sammen med bacon og smag til med salt og peber. Vend æblet i til sidst.

Server salaten med ristet rugbrød.

 

Grønsager pr. person: ca. 275 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Crabcakes med frisk salsaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RejeægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefrikadeller med citronEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Caraïbe ckokolademousse­En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os