Logo

Rygeost med radiser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rygeost med radiser


God, dansk rygeost kan være en himmerigsmundfuld til frokost eller som en lille forret eller snack. Rygeost findes med forskelligt fedtindhold (1%, 5% og 45%) både med og uden kommen. Vælg den udgave, der passer dig.

Arbejdstid: 10 min. Ikke fryseegnet.  

 

#

175 g rygeost

½ dl fløde, syrnet fløde eller cremefraiche

1 bdt radiser

2 stilke bladselleri

 

1 bdt purløg eller 2 forårsløg salt og peber

Tilbehør:

rugbrød eller knækbrød

Mos rygeosten og rør den lind med fløde, syrnet fløde eller cremefraiche.

Rens radiserne og skær dem i tynde skiver eller strimler.

Skræl bladselleristilkene og snit dem fint.

Skyl forårsløg eller purløg og snit dem fint.

Rør radiser, bladselleri og purløg eller forårsløg i rygeostecremen og smag til med salt og peber.

Server med groft rugbrød eller knækbrød.

 

Se lige de gode og lette opskrifter - Årets bedste opskrifter fås på madABC.dk - prøv selv, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sprøde nudelstegte rejerDu kan bruge en rest forårsrulledej eller lidt frisk båndpasta til disse sjove,...
• Små fetapakker med krydderurterMed et par ark færdigkøbt fillodej, er det nemt at lave en hurtig weekend-snack
• Sprøde nudelstegte rejerDu kan bruge en rest forårsrulledej eller lidt frisk båndpasta til disse sjove,...
• PistacieparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os