Logo

Røgede karrysild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røgede karrysild 


Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: stærk sauce med karry og hårdkogte æg ...

 

# Råvarer:

6-8 røgede sild

2 rødløg

1 bdt dild

4 hårdkogte æg

Karrysauce:

1 rå æggeblomme

1 tsk karry

salt, peber

1 spsk eddike

2 dl piskefløde



* Fremgangsmåde:

Hak løg, klip dild og skær æg i skiver.
Hak endeskiverne.

Bland blomme, karry, salt, peber og eddike.

Tilsæt de hakkede ægge-endeskiver.

Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i den krydrede blomme.

Anret de rensede sild på et fad, hæld saucen over og pynt med løg, æg og dild.

 

 

Tips: Synes du der er for mange ben i røgede sild, så prøv røget forel, der fås udbenet i filletter.

 

...................................................

 

 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 263 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?