Logo

Røgede karrysild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røgede karrysild 


Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: stærk sauce med karry og hårdkogte æg ...

 

# Råvarer:

6-8 røgede sild

2 rødløg

1 bdt dild

4 hårdkogte æg

Karrysauce:

1 rå æggeblomme

1 tsk karry

salt, peber

1 spsk eddike

2 dl piskefløde



* Fremgangsmåde:

Hak løg, klip dild og skær æg i skiver.
Hak endeskiverne.

Bland blomme, karry, salt, peber og eddike.

Tilsæt de hakkede ægge-endeskiver.

Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i den krydrede blomme.

Anret de rensede sild på et fad, hæld saucen over og pynt med løg, æg og dild.

 

 

Tips: Synes du der er for mange ben i røgede sild, så prøv røget forel, der fås udbenet i filletter.

 

...................................................

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 687 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her