Logo

Røgede karrysild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røgede karrysild 


Friskrøget sild direkte fra fiskehandlerens røgeri er en stor delikatesse. Her er den i kontrastfyldt selskab: stærk sauce med karry og hårdkogte æg ...

 

# Råvarer:

6-8 røgede sild

2 rødløg

1 bdt dild

4 hårdkogte æg

Karrysauce:

1 rå æggeblomme

1 tsk karry

salt, peber

1 spsk eddike

2 dl piskefløde



* Fremgangsmåde:

Hak løg, klip dild og skær æg i skiver.
Hak endeskiverne.

Bland blomme, karry, salt, peber og eddike.

Tilsæt de hakkede ægge-endeskiver.

Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt i den krydrede blomme.

Anret de rensede sild på et fad, hæld saucen over og pynt med løg, æg og dild.

 

 

Tips: Synes du der er for mange ben i røgede sild, så prøv røget forel, der fås udbenet i filletter.

 

...................................................

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 19 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksebøffer, panerede + RabarbergratinMediterran nydelse: Urter krydrer panaden, timianblade krydrer tomaterne. Dansk nydelse:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os