Logo

Rødvinssild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

4 udvandede spegesild (fileter)
100 g farin
1/2 dl kogende vand
1 1/2 dl eddike
1/4 dl olie
1 dl rødvin
2 spsk tomatketchup
1 lille løg
1 stort glas cognac
1 lille håndfuld meget groft støt peber (som til peberbøf)

Vand og farin koges, resten blandes i.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.302 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillet HalloumiostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skaldyr i ingefærlageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hotdog med relish og chilimayonnaiseEn frisklavet relish og en chilirørt mayonnaise sætter pift på denne gode klassiker
• Flødeostekage med pærer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os