Logo

Rødvinsfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hakket oksekød
250 g hakket flæskekød
1 løg, Hakket
1 fed hvidløg, presset
2 æg
1 1/2 dl rasp
1 spsk grahamsmel
Salt
friskkværnet peber
2 dl rødvin
Fedtstof til stegning

Rør farsen som ved alm frikadeller.

Hviler i køleskab 1 time gerne længere.

Sættes på panden som små frikadeller.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fyldte sqashEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sennepsgravad sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grønsagsburger med tzatzikiBasis i de grønne bøffer er kogte kikærter. Du kan også bruge hvide bønner, kidneybønner...
• Farmor's fromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os