Logo

Rødvinsfrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
250 g hakket oksekød
250 g hakket flæskekød
1 løg, Hakket
1 fed hvidløg, presset
2 æg
1 ½ dl rasp
1 spsk grahamsmel
Salt
friskkværnet peber
2 dl rødvin
Fedtstof til stegning

Rør farsen som ved alm frikadeller.

Hviler i køleskab 1 time gerne længere.

Sættes på panden som små frikadeller.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?