Logo

Rødspætteruller med rodfrugter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Rødspætteruller med rodfrugter

500 g rødspættefileter
4 gulerødder
2 pastinakker
2 porrer
1 spsk rapsolie
3 kviste frisk timian
2 dl fiskebouillon eller vand med citronsaft
1 citron
Havsalt og peber fra kværn

Tilbehør:

Kogte aspargeskartofler
Groft brød

 

Krydr rødspættefileterne med salt og peber, og rul dem sammen.
Rens og skræl gulerødder, pastinakker og porrer.
Skær gulerødder, pastinakker og porrer i strimler.
Skyl grønsagerne, og lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.
Varm olien på en slip let-pande, og svits grønsagerne i 2 min.
Tilsæt timian og bouillon, og lad grønsagerne simre ved svag varme i 3 min.
Læg rødspætterne på urterne, og damp under låg eller alufolie i ca. 8 min.
Smag til med salt, peber og citronsaft.

Server rødspætteruller med urter, aspargeskartofler og brød.

 

Tips: I stedet for rødspætte kan du anvende ising eller skrubbe.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kryddersild i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TunsandwichEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakseruller med rævesauceDu kan portionsanrette lakserullerne med salat som en forret eller skære dem i lidt...
• Is med abrikoser og kaffeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!