Logo

Rødspættefilet med spinat og lime sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer

1 stor eller 2 små pasteuriserede æggeblommer
2 fintsnittede skalotteløg
dild
saft fra 1 lime
50 g kogende økologisk smør
4 rødspættefileter
salt og peber

Tilberedning:
Læg fisken som her 2 og 2 ved siden af hinanden. Fold enderne sammen og bag fisken på et stykke bagepapir i en varm ovn, 180ºC i 8 - 10 minutter. Varm lidt smør i en gryde og sauter løg og spinat. Krydr med salt og peber. Spinaten skal kun lige blive gennemvarm.
Kom lime saft i en blender og blend med æggeblomme, salt og peber. Blend det kogende smør i og du har ”verdens bedste sauce”. Server til den gode spinat med fisken henover. Pynt med dild.
----
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kartoffelomelet 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tapas-toppinger til varme hvederServer friskristede hveder med lækre toppings som et let aftensmåltid eller en snack. Det...
• Kylling med stegte courgetter og auberginerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HonningisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os