Logo

Rødspættefilet med spinat og lime sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer

1 stor eller 2 små pasteuriserede æggeblommer
2 fintsnittede skalotteløg
dild
saft fra 1 lime
50 g kogende økologisk smør
4 rødspættefileter
salt og peber

Tilberedning:
Læg fisken som her 2 og 2 ved siden af hinanden. Fold enderne sammen og bag fisken på et stykke bagepapir i en varm ovn, 180ºC i 8 - 10 minutter. Varm lidt smør i en gryde og sauter løg og spinat. Krydr med salt og peber. Spinaten skal kun lige blive gennemvarm.
Kom lime saft i en blender og blend med æggeblomme, salt og peber. Blend det kogende smør i og du har ”verdens bedste sauce”. Server til den gode spinat med fisken henover. Pynt med dild.
----
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Vil du boykotte noget fra Rusland?


Effektiv reklame - klik her