Logo

Rødspættefilet med chili og tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
til 2 personer.

4 stk rødspættefileter
2 fintsnittede chili
1 lille bdt fintsnittet bredbladet persille
4 modne tomater
2 fintsnittede skalotteløg
saft fra ½ citron
4 spsk olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Læg Rødspættefileterne dobbelte på et rent skærebræt. Krydr med salt og peber. Vend chili med persille og kom det henover fisken. Fold fisken sammen og læg dem i et ovnfast fad der er smurt med lidt olivenolie. Bag dem i en varm ovn, 180ºC i 7 - 8 minutter. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på to tallerkner. Drys med skalotteløg og kom citronsaft og olivenolie henover. Anret med fisken. Server evt. med et godt brød eller ris til.
---

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.313 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?