Logo

Rødspættefilet med chili og tomatsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
til 2 personer.

4 stk rødspættefileter
2 fintsnittede chili
1 lille bdt fintsnittet bredbladet persille
4 modne tomater
2 fintsnittede skalotteløg
saft fra 1/2 citron
4 spsk olivenolie
salt og peber

Tilberedning:
Læg Rødspættefileterne dobbelte på et rent skærebræt. Krydr med salt og peber. Vend chili med persille og kom det henover fisken. Fold fisken sammen og læg dem i et ovnfast fad der er smurt med lidt olivenolie. Bag dem i en varm ovn, 180ºC i 7 - 8 minutter. Skær tomaterne i skiver og fordel dem på to tallerkner. Drys med skalotteløg og kom citronsaft og olivenolie henover. Anret med fisken. Server evt. med et godt brød eller ris til.
---

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 987 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ceasar Salat, den ægteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Porretærte - lav fedt % 2Her er opskriften på en porretærte med lav fedtprocent perfekt til brunch eller frokost....
• Dildsyltede sildSild er sund mad og denne tilberedning indeholder også gode grønsager. På madABC.dk finder...
• Bondens æblekage 2Bondens æblekage er en utrolig lækker kage der laves med æbler og remoncecreme. Kagen er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os