Logo

Rødspætte à la Hanne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store rødspættefileter
æg
rasp
250 g champignon 
5 store tomater
150 g rejer
rugbrød
salt, peber
smør eller margarine
 
Vend fileterne i æg og rasp tilsat salt og peber steg fileterne på pande og sæt dem i ovnen skær tomaterne i både og champignonerne i skiver steg dem i fedtstoffet fra fisken rejerne tilsættes de sidste 2 minutter af kogetiden garnituren hældes over fileterne og serveres med groft rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 972 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Marinerede sild med nye kartofler - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BalkanfrikadellerBalkanfrikadeller er anderledes i det frikadellefarsen er lavet af fårekød. Retten kan...
• Omelet med mozzarella og parmaskinkeEn omelet smager dejligt til morgenmad eller måske som let frokostret. Her laves den med...
• Karamelrand 1En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os