Logo

Røget ål med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store stykker røget ål
1 salathoved
citronbåde
dild

Røræg:
3 æg
3 spsk fløde
salt
peber
1 spsk smør eller margarine

Pisk æg og fløde forsigtigt sammen. Krydr forsigtigt.
Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde evt. teflonbelagt.
Kom æggemassen i gryden og lad den stivne ved svag varme under omrøring.
Når røræggen er cremeagtig tages gryden fra varmen.
Lad røræggen svale af på en tallerken.
Anret de rensede ålestykker på salatblade og læg en skefuld røræg ved hvert stykke.
Pynt med citronbåde og dild.
Kan serveres med groft rugbrød eller surbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.060 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• RådhussildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt squash med couscousEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sesamkylling på spinat med citron og sød chilisauceEn rigtig singleret: Den kan spises til brunch, og den kan også gå til frokost. Køb...
• Pærer rødvinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!