Logo

Røget ål med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 store stykker røget ål
1 salathoved
citronbåde
dild

Røræg:
3 æg
3 spsk fløde
salt
peber
1 spsk smør eller margarine

Pisk æg og fløde forsigtigt sammen. Krydr forsigtigt.
Smelt fedtstoffet i en tykbundet gryde evt. teflonbelagt.
Kom æggemassen i gryden og lad den stivne ved svag varme under omrøring.
Når røræggen er cremeagtig tages gryden fra varmen.
Lad røræggen svale af på en tallerken.
Anret de rensede ålestykker på salatblade og læg en skefuld røræg ved hvert stykke.
Pynt med citronbåde og dild.
Kan serveres med groft rugbrød eller surbrød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svinemørbrad røget med ravioli i peberrodscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kulørt salat med sennepsdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med SantorinifyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnøddefromage på hasselnøddebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os