Logo

Røget, stegt and med rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dette er en Ida Davidsen-specialitet.

1 sprængt, røget and, ca. 2800 g
½ rødkålshoved
½ liter god mayonnaise
¼ liter cremefraiche 18 %
salt og peber
300 g syltede rødbeder i strimler
100 g revet peberrod

Bed slagteren sprænge og røge en frisk and. Steg den til den er mør, ca. 1 ½ time. Lad den trække i ½ time og skær den ud.
Til rødbedesalaten snittes det halve rødkålshoved fint og blancheres kort. Kålen afkøles og drypper af. I en stor skål blandes mayonnaise, cremefraiche, krydderier, syltede rødbeder og peberrod. Heri blandes rødkålen. Det hele trækker i et par timer.
Serveres med rugbrød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her