Logo

Røget, stegt and med rødbedesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dette er en Ida Davidsen-specialitet.

1 sprængt, røget and, ca. 2800 g
1/2 rødkålshoved
1/2 liter god mayonnaise
1/4 liter cremefraiche 18 %
salt og peber
300 g syltede rødbeder i strimler
100 g revet peberrod

Bed slagteren sprænge og røge en frisk and. Steg den til den er mør, ca. 1 1/2 time. Lad den trække i 1/2 time og skær den ud.
Til rødbedesalaten snittes det halve rødkålshoved fint og blancheres kort. Kålen afkøles og drypper af. I en stor skål blandes mayonnaise, cremefraiche, krydderier, syltede rødbeder og peberrod. Heri blandes rødkålen. Det hele trækker i et par timer.
Serveres med rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 985 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grovbolle med kalkunbryst og hytteretDenne grovbolle med kalkunbryst og hytteret/hytteost er perfekt til madpakken, til...
• Skinkekød i ragout med kartofler, selleri og porrer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HummusEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fragilite med jordbærflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os