Logo

Rørt tatar på toast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

smør til stegning
friskrevet peberrod
2 stk pasteuriserede æggeblommer
2 skiver brød
1 fintsnittet løg
1 spsk dijon sennep
1 spsk kapers
1 bdt rucola
300 g tatar kød

Rør kødet med sennep, salt, peber og æggeblomme.

Tilsæt løg og kapers.

Fordel kødet på to stykker brød og “pres” det fast med en palet.

Varm smør på en pande og steg brødene først med kød siden ned af.

Når kødet er gyldent vendes de, lad brødsiden stege i ca. 1 minut.

Steg dem færdige i en varm ovn, 200ºC i 5 minutter.

Server med frisk salat og gerne masser af friskrevet peberrod.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.845 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her