Logo

Rørt tatar på toast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

smør til stegning
friskrevet peberrod
2 stk pasteuriserede æggeblommer
2 skiver brød
1 fintsnittet løg
1 spsk dijon sennep
1 spsk kapers
1 bdt rucola
300 g tatar kød

Rør kødet med sennep, salt, peber og æggeblomme.

Tilsæt løg og kapers.

Fordel kødet på to stykker brød og “pres” det fast med en palet.

Varm smør på en pande og steg brødene først med kød siden ned af.

Når kødet er gyldent vendes de, lad brødsiden stege i ca. 1 minut.

Steg dem færdige i en varm ovn, 200ºC i 5 minutter.

Server med frisk salat og gerne masser af friskrevet peberrod.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.160 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?