Logo

Rørt tatar på toast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

smør til stegning
friskrevet peberrod
2 stk pasteuriserede æggeblommer
2 skiver brød
1 fintsnittet løg
1 spsk dijon sennep
1 spsk kapers
1 bdt rucola
300 g tatar kød

Rør kødet med sennep, salt, peber og æggeblomme.

Tilsæt løg og kapers.

Fordel kødet på to stykker brød og “pres” det fast med en palet.

Varm smør på en pande og steg brødene først med kød siden ned af.

Når kødet er gyldent vendes de, lad brødsiden stege i ca. 1 minut.

Steg dem færdige i en varm ovn, 200ºC i 5 minutter.

Server med frisk salat og gerne masser af friskrevet peberrod.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 883 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kold og varm kartoffelsuppeNyd en kold kartoffelsuppe på en varm dag - eller omvendt. Den kolde suppe er blendet med...
• Tortillas med peberfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Laks på den moderne mådeEr du mere til en moderne udgave af den klassiske laks, kan du prøve denne laksesalat af...
• Ingefær og limeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os