Logo

Røget hellefisk med avocado og rød peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g røget hellefisk, i skiver
2 avocadoer
citronsaft
2 røde peberfrugter

Dressing:
1 dl cremefraiche
1 tsk Dijon sennep
1 spsk hakket purløg

Pynt:
2 spsk kapers

Avocadokødet skæres i tynde skiver på langs og dryppes godt med citronsaft. Peberfrugterne skæres i tynde strimler på langs. Hellefiskskiverne anrettes på fad sammen med avocado og rød peber. Dressingen hældes over, og der pyntes med kapers.

Serveres med groft rugbrød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammekompot med dild og rejer SørensEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - diabetiker - Blodsukker er livsnødvendigtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marineret sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær-marengs-dessertSommerens bær og frugter med creme og marengsbund og så lidt flødeskum - så er den hjemme
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os