Logo

Røget culotte med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 g røget culotte i pålægstynde skiver
4 æg
4 spsk vand
peber
smør
purløg

Pisk æggene sammen med vand og rigelig friskmalet peber.
Smelt lidt smør i en pande og hæld æggemassen i panden,
Lad den stivne let og løft derefter massen fra panden så det flydende kan løbe ned.
Fortsæt med at løfte, indtil hele æggemassen er stivnet.
Drys med purløg.
Server med culotten og evt. marineret squash.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.268 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?