Logo

Røgede sildeæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
3 røget sild
1/2 dl mayonnaise
salt og peber
lidt dild
 
Kog mindst 1 æg pr. person og giv dem 10 min.
Del æggene og tag blommen ud.
Rens de røgede sild og mos dem.
Rør sildemassen godt sammen med æggeblommerne og mayonnaisen.

Krydr med salt og peber.
Kom det tilbage i de hårdkogte æggehvider og pynt med en kvist frisk dild.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Svensk KalvesylteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kryddersild med creme fraicheEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tyrkiske æg med hvidløgsyoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VaflerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os