Logo

Røgede sildeæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 æg
3 røget sild
½ dl mayonnaise
salt og peber
lidt dild
 
Kog mindst 1 æg pr. person og giv dem 10 min.
Del æggene og tag blommen ud.
Rens de røgede sild og mos dem.
Rør sildemassen godt sammen med æggeblommerne og mayonnaisen.

Krydr med salt og peber.
Kom det tilbage i de hårdkogte æggehvider og pynt med en kvist frisk dild.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.588 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Janssons fristelse i stegesoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte sild med peberrodEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kidneybønner med bacon, tomat og mørk chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GræskarmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!