Logo

Røgede sild i lage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Røgede sild i lage

 

Prøv at give røgede sild nyt sommerligt tilbehør.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 5 min. Marinering: ca. 12 timer.

 

#

4 friskrøgede sild

Lage:

2 dl eddike

120 g sukker

3-4 laurbærblade

8-10 hele peberkorn

2 kryddernelliker

 

Tilbehør:

2 hårdkogte æg

1 bundt radiser

1 løg

1 lille bundt purløg

groft rugbrød med smør

*

 

KOG ingredienserne til lagen igennem, til sukkeret er opløst.

Hæld lagen i en skål, og lad den køle helt af.

 

TRÆK skindet af sildene, og skær fileterne fra benene.

Læg sildene i et dybt fad, hæld den kolde lage over, og dæk fadet til.

Sæt det i køleskab, og lad sildene marinere natten over.

 

ANRET de marinerede røgede sild med hakkede æg, radiser i skiver, finthakket løg og fintklippet purløg.

 

SERVER med rugbrød og smør.

 

Røgede sild i lage

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødesild med pærerFlødesild med pærer er en ny kombination, men meget lækker. Server den fx som forret
• SildSild er en saltvandsfisk og lever i stimer med op til flere tusinde individer. Bugen er...
• Pandestegte sildPandestegte sild bør serveres med citronskiver, nye kartofler og smørsauce
• Banankage - lav fedt % 2Prøv denne lækre banankage med lavt fedtindhold. Kagen laves blandt andet med sødemiddel i...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os