Logo

Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-500 g røget laks, 6 skiver
2 dl tykmælk
2 dl cremefraiche
2 dl kærnemælk
3 bakker brøndkarse, halvdelen finthakket
100 g gedeost, lys og evt. marineret
salt
peber

Chillimelon:
½ melon
½ dl vand
1 spsk sukker
sød chili
2 nelliker

Melonkødet skæres i små tern. Vand, sukker, chili og nelliker koges op og hældes over melonstykkerne. Det trækker ½ time. Tykmælk, cremefraiche, kærnemælk, brøndkarse og smuldret gedeost røres sammen. Smages til med salt og peber. Væden hældes fra melonerne. Røget laks anrettes på fad, og brøndkarsecremen fordeles ovenpå sammen med chilimelonen.

Pyntes med brøndkarse og serveres med groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.187 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Ris og linseretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fiskefars 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røget stenbider med sukkerærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksesteg, Asiatisk, sukkerærter, mango samt Mixed doubleEn vellykket forbindelse: Stegen tilberedes efter vestlig tradition, men saucen laves som...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!