Logo

Røget laks med brøndkarsecreme og chillimelon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4-500 g røget laks, 6 skiver
2 dl tykmælk
2 dl cremefraiche
2 dl kærnemælk
3 bakker brøndkarse, halvdelen finthakket
100 g gedeost, lys og evt. marineret
salt
peber

Chillimelon:
1/2 melon
1/2 dl vand
1 spsk sukker
sød chili
2 nelliker

Melonkødet skæres i små tern. Vand, sukker, chili og nelliker koges op og hældes over melonstykkerne. Det trækker 1/2 time. Tykmælk, cremefraiche, kærnemælk, brøndkarse og smuldret gedeost røres sammen. Smages til med salt og peber. Væden hældes fra melonerne. Røget laks anrettes på fad, og brøndkarsecremen fordeles ovenpå sammen med chilimelonen.

Pyntes med brøndkarse og serveres med groft brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Den lækre sildeplatteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Matjessild i gravlakssauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BlodpølseBlodpølser ligner ikke andre typer pølser, idet hovedingrediensen er blod. Spises lunt i...
• - Fedt- og kolesterol tabel ♥En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os