Logo

Røget laks med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 spsk vand
4 stk æg
10 g smør
5 skiver røget laks i skiver

Pisk æggene godt sammen (æggehvide og blomme). Tilsæt vand eller fløde.
Smelt smørret på en pande eller i en gryde med fastbund. Hæld æggemassen i og lad den stivne ved svag varme. Når massen er lettere stivnet, skrabes forsigtigt. Æggemassen skal aldrig vendes helt. Fjernes fra varmen inden den er helt stivnet.

Server røræggene med skiver af røget laks og pynt med karse, dild eller purløg.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krakka-sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med serranoskinke og persilleDenne fyldige madtærte smager lige godt kold som varm! Den kan også genopvarmes, selvom...
• Lakseruller De lækre, fyldte brød er også perfekte til en superlækker madpakke. Vælg mellem laks tun,...
• Is dessert med chokolade nødder og markonerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!