Logo

Røget laks med sennepspickles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 skiver røget laks

pickles:
100 g gulerødder
100 g blomkål
100 g grønne bønner
100 g squash
2 dl lageeddike
150 g sukker
2 spsk majsmel
2 spsk koldt vand
2 spsk eddikelage
2 tsk gurkemeje
2 tsk karry
2 tsk sennep
3 spsk fløde

Grøntsagerne skæres i små stykker og gives et opkog i vand tilsat salt. Skylles i koldt vand. Eddike koges med sukker. Majsmel, vand, eddikelage, gurkemeje, karry og sennep røres sammen. Jævningen hældes i eddikelagen og koges et par min. Køles af og røres med fløden. Grøntsagerne tilsættes. Lakseskiverne anrettes på fad sammen med sennepspickles. Sort peber kværnes over laksen, og der pyntes med dild.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StudenterfestHer er en lækker buffet med små lækkerier som du også kan servere til Sankthans eller en...
• Krebsehaler med ratatouille og frisk korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tortillawraps med rejefyld til 2Frokost eller aftensmad - enkelt og sundt. Tortillawraps med rejefyld: Her får du noget...
• Tyttebærflan med mandelmarengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os