Logo

Røget laks og endiviesalat med ricottacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
8 skiver røget laks
8 blade af endivie salat
citronsaft
basilikum til pynt

creme:
150 g ricottaost
3 spsk friskhakket basilikum
1 spsk purløg
3 spsk citronsaft
1 fed hvidløg, knust
salt
peber fra kværn

Ingredienserne til cremen blandes. Endivie salatbladene dryppes med citronsaft, og en skive røget laks vikles rundt om den nederste del af bladet. Cremen fyldes i. Pyntes med de miderste blade fra endivie salaten og friske basilikumblade.

Serveres med mørkt, groft brød.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.262 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sommersalat og røget mørbradRør din egen sommersalat. Når du bruger mager rygeost, bliver det også en sund frokost
• JulebrunchJulehygge fra morgenstunden slå morgenmad og frokost sammen til et måltid i juledagene og...
• Stegte sild i Abbey AleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Soft og sweetMed god mavefornemmelse. Tilværelsen skal forsødes og hvorfor ikke gøre det med stil og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!