Logo

Røget laks og endiviesalat med ricottacreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
8 skiver røget laks
8 blade af endivie salat
citronsaft
basilikum til pynt

creme:
150 g ricottaost
3 spsk friskhakket basilikum
1 spsk purløg
3 spsk citronsaft
1 fed hvidløg, knust
salt
peber fra kværn

Ingredienserne til cremen blandes. Endivie salatbladene dryppes med citronsaft, og en skive røget laks vikles rundt om den nederste del af bladet. Cremen fyldes i. Pyntes med de miderste blade fra endivie salaten og friske basilikumblade.

Serveres med mørkt, groft brød.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.691 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her