Logo

Røget laks og hellefisk med fyldte æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g røget laks
100 g røget hellefisk
4 hårdkogte æg
2 spsk fløde
1 spsk Ravigottesauce
1 spsk dild
salt
peber

Dressing:
1/4 l. tykmælk
2 spsk mayonnaise
1 spsk purløg
1 spsk dild
1 tsk karry
1 tsk H.P.sauce
salt
peber

Æggene halveres. Blommerne tages ud og blandes med fløde, ravigottesauce, dild, salt og peber. Det blendes. Fyldet kommes tilbage i de halve æggehvider. Dressingen røres sammen. Røget laks og hellefisk anrettes på et fad sammen med de halve, fyldte æg og dressingen hældes enten over eller serveres til.

Tips: Kan evt. anrettes på en bund af hakket salat.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.406 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ÆggesandwichÆggesalaten er smagt til med dijonsennep og har fyld af oliven og kapers. Et sikkert hit
• Marineret halloumiost med tomater på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BidesildBidesild er oprindeligt betegnelsen for rå spegesild, der spises direkte fra salttønden. I...
• ÆggegrødÆggegrød er en gammel dansk ret, og denne opskrift er rimelig simpel at følge. Grøden...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os