Du er her:
Forside
> Røget laks og hellefisk med fyldte æg
Røget laks og hellefisk med fyldte æg
Print med billeder
Print uden billeder
Tweet
100 g røget laks
100 g røget hellefisk
4 hårdkogte æg
2 spsk fløde
1 spsk Ravigottesauce
1 spsk dild
salt
peber
Dressing:
1/4 l. tykmælk
2 spsk mayonnaise
1 spsk purløg
1 spsk dild
1 tsk karry
1 tsk H.P.sauce
salt
peber
Æggene halveres. Blommerne tages ud og blandes med fløde, ravigottesauce, dild, salt og peber. Det blendes. Fyldet kommes tilbage i de halve æggehvider. Dressingen røres sammen. Røget laks og hellefisk anrettes på et fad sammen med de halve, fyldte æg og dressingen hældes enten over eller serveres til.
Tips: Kan evt. anrettes på en bund af hakket salat.
Forrige: Røget laks og endiviesalat med ricottacreme
Næste: Røget laks på italiensk brød med æg og spinat
Klik på den smiley du vil give denne side
Brugernes vurdering
4,0
(
2
stemmer)
Siden er blevet set 1.303 gange -
Se og skriv kommentarer herunder
.
• Pasta med bønner og citronpesto
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salat
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Poacha med lam og kartofler
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun mandelkage med kanelcreme
En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?
Brød / toast
Grød
Havregryn
Mysli
Yoghurt
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Afstemning
Hvad spiser du til frokost?
Burger / pølser
Salat / grønsager
Smørrebrød
Varm mad
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?
Hakkebøf med løg
Lasagne
Medisterpølse
Millionbøf med mos
Pasta med kødsauce
Stegt flæsk, persillesovs
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Kommentarer og debat mellem læsere
Navn
*
:
E-mail
*
:
Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
Kommentar
*
:
Få besked når der kommer en ny kommentar til denne artikel
Modtag nyhedsbrev fra madABC.dk
Vis alle kommentarer...
Madplan
Tøm køleskab
Mad til 1
Mad 30 min
Sæson
Råvarer
Info+gode råd
Grill +
Morgen
Frokost
Forret
Suppe
Aftensmad
Menuer
Dessert
Natmad/tapas
Drikke
Okse
Kalv
Gris
Lam
Fjerkræ
Vildt
Fisk
Skaldyr
Pølser
Grønsager
Tilbehør
Salater
Pasta/ris
Sauce
Buffet
Brød/boller
Kager
Børnemad
Dyremad
Spis ude
Brugsanvisning
Alkoholtester
Årstider
Forår
Sommer
Efterår
Vinter
Tema
Gl. dansk
Højtider
Fest
Nytår
Pinse
Påske
Mors dag
Fars dag
Halloween
Jul
Mortensaften
Køkkenudstyr
Fondue
Stegeso
Wok
Dyremad
Hundemad
Kattemad
Natur og friluft
Båd/sejler
Camping
Picnic/skovtur
Konservering
Ryge/salte
Syltning/saft
Muligheder
Hakket kød
Is/sorbet
Brunch
Fastfood
Frugt
Gryderet
Grød
Dip/dressing
Madpakker
Ost / æg
Smørrebrød
Snacks
Sushi
Bage og dessert
Bagværk
Cupcake/muffin
Kage/tærte
Lagkage/roulade
Madtærter
Omelet
Pandekage/vafler
Skærekage
Småkage/kiks
Diæt - Fedtfattig
Slankeret
♥-venlig
Diabetiker
Veganer
Vegetar
Andre lande
Afrika
Amerika
England
Frankrig
Grækenland
Indien
Italien
Mexico
Middelalder
Spanien
Tyskland
Østen
Østeuropa
Tilmeld nyhedsmail her
Nyeste kommentarer
Lis Brunbjerg Eriksen
Har nogen prøvet at komme sedler i muffins? dejen er tyndere og mere fedtet og våd. Kan sedlerne holde til det?
madABC.dk
Til Mari-Ann. Du kan ikke gemme opskrifter på madABC, men ideen er god - vi kikker på det. VH madABC.dk
Mari-Ann
Er det muligt at gemme opskrifter i en for for mappe
AnneMette
Er meget glad for jeres emails. Mon det kunnee vaere muligt. at sende den engelske udgave med amerikanske maal ? Tak for...
Lav en flot hjemmeside
med dine egne opskrifter
Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?
Chokoladekage
Citronfromage
Frisk frugt
Isanretning
Foreslå nyt svar
Send nyt svar
Stem
Del
Fortæl dine venner om os