Logo

Røget lakseblinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ pk.gær
2 ½ dl vand
2 ½ dl mælk
125 g boghvedemel
125 g boghvedegryn
75 g smør
1 ¼ dl piskefløde
125 g hvedemel
3 æggeblommer
½ tsk salt
½ tsk sukker
3 æggehvider

300 g røget laks i strimler
200 g stenbiderrogn
75 g cornichoner
2 dl cremefraiche
3 spsk finthakket rødløg
salt
peber

Gær røres ud i vand og mælk. Boghvedegryn og boghvedemel tilsættes og står tildækket i ca. 4 timer. Smør smeltes og tilsættes boghvedeblandingen sammen med sukker og salt. Piskefløde, hvedemel og æggeblommer tilsættes, og dejen piskes godt sammen. Æggehvider piskes let stive og vendes i dejen til sidst. Steges på en blinispande eller som små pandekager på en teflonbelagt pande. Der skal kun anvendes fedtstof ved bagning af den første pandekage. Pandekagerne holdes varme. Anrettes portionsvis.Tips: Blinis kan også serveres som en frokostret, hvor tilbehøret anrettes i små skåle. Hertil serveres en god flaske champagne.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.196 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?