Logo

Røget lakseblinis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 pk.gær
2 1/2 dl vand
2 1/2 dl mælk
125 g boghvedemel
125 g boghvedegryn
75 g smør
1 1/4 dl piskefløde
125 g hvedemel
3 æggeblommer
1/2 tsk salt
1/2 tsk sukker
3 æggehvider

300 g røget laks i strimler
200 g stenbiderrogn
75 g cornichoner
2 dl cremefraiche
3 spsk finthakket rødløg
salt
peber

Gær røres ud i vand og mælk. Boghvedegryn og boghvedemel tilsættes og står tildækket i ca. 4 timer. Smør smeltes og tilsættes boghvedeblandingen sammen med sukker og salt. Piskefløde, hvedemel og æggeblommer tilsættes, og dejen piskes godt sammen. Æggehvider piskes let stive og vendes i dejen til sidst. Steges på en blinispande eller som små pandekager på en teflonbelagt pande. Der skal kun anvendes fedtstof ved bagning af den første pandekage. Pandekagerne holdes varme. Anrettes portionsvis.Tips: Blinis kan også serveres som en frokostret, hvor tilbehøret anrettes i små skåle. Hertil serveres en god flaske champagne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 860 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Porretærte med torsk 2Porretærte er lækker grøn mad til fx en buffet eller som forret serveret med en salat og...
• Elmer sildEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RugklapperEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Mungbønne-dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os