Logo

Røget makrelmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1-2 røgede makrel (ca. 300 g makrelkød)
4 bl. husblas
100 g mayonnaise
1-2 spsk klippet purløg
1 spsk hakket persille
1 lille finthakket løg
1 tsk citronsaft
1 dl cremefraiche 18%
½ tsk salt
groftkværnet peber
salatblade
tomater
purløg
 
Makrellerne pilles og kødet moses med en gaffel.
Husblasen udblødes 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad.
Makrelkødet røres med mayonnaise, purløg, persille, løg, cremefraiche,
salt og peber.
Den smeltede husblas røres i.
Moussen hældes i en form eller skål og stivner i køleskabet på 3-4 timer. Vendes ud på et fad med strimlede salatblade og pyntes med tomatbåde og klippet purløg.
Serveres med groft brød. 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.155 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?