Logo

Røget makrelmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 røgede makrel (ca. 300 g makrelkød)
4 bl. husblas
100 g mayonnaise
1-2 spsk klippet purløg
1 spsk hakket persille
1 lille finthakket løg
1 tsk citronsaft
1 dl cremefraiche 18%
½ tsk salt
groftkværnet peber
salatblade
tomater
purløg
 
Makrellerne pilles og kødet moses med en gaffel.
Husblasen udblødes 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i vandbad.
Makrelkødet røres med mayonnaise, purløg, persille, løg, cremefraiche,
salt og peber.
Den smeltede husblas røres i.
Moussen hældes i en form eller skål og stivner i køleskabet på 3-4 timer. Vendes ud på et fad med strimlede salatblade og pyntes med tomatbåde og klippet purløg.
Serveres med groft brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.856 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her