Logo

Røget mørbrad med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 røget mørbrad

Røræg:
6 æg
4 spsk fløde
2 spsk smør
salt
peber
klippet purløg

Pisk æggene sammen med fløde. Smelt smørret på panden eller i en gryde.

Kom æggemassen på og lad den stivne ved jævn varme, mens æggemassen skubbes sammen. Krydr med salt og peber.

Anret den lune røræg ved siden af den røgede mørbrad i skiver . drys med purløg.
Server rugbrød til.

Tips: Mørbraden kan erstattes med røget kylling eller røget skinke, hvis man foretrækker det. Rør æggene skal serveres lunkne.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med asparges og baconTærte er en skøn og nem hverdagsklassiker. Fyld den med lækre grønne asparges,...
• Laks, stegt med laurbær og små tern af kartofler vendt med timianEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æggeroulade med ricotta og grønne aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble bonne fammeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!