Logo

Røget okseinderlår med fennikelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl friske dildkviste
2 ½ dl friske basilikumblade
2 ½ dl bredbladet persille
10 madagaskar-peberkorn
2 små fed hvidløg i kvarte
2 dl olivenolie
1 tsk groft salt
4 fennikler i tynde skiver (ca. 550 g)
 
Croutoner:
5 skiver sandwichbrød unden skorpe i tern (ca. 125 g)
25 g smør i mindre stykker
 
400 g røget okseinderlår i meget tynde skiver (bresaola)
 
Fennikelsalat: Kom krydderurterne, peberkorn, hvidløg, olie og salt i en
minihakker/blender og hak ca 1 min til dressingen og fennikel er findelt.
Smag til.
Vend forsigtig dressing og fennikel sammen og lad det trække tildækket
på køkkenbordet i ca 20 min.
Croutoner: Fordel imens brødtern og smør i en lille bradepande.
Rist dem midt i ovnen ca 12 min ved 225ºC, vend brødternene 3-4 gange.
Anret fennikelsalaten på et fad og server den sammen med croutoner til
skiver af røget okseinderlår.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?