Logo

Røget tunfisk med rødkålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g røget tun
300 g rødkål, fintsnittet
2 appelsiner, i fileter
40 g,valnødder, grofthakkede

Dressing:
1 dl olie
1 dl appelsinsaft
salt
peber

4 skiver formfranskbrød
50 g smør til stegning

Rødkål, appelsinfileter og valnødder anrettes på 4 tallerkner sammen med røget tun, der er skåret i skiver.
Franskbrødskiverne ristes på begge sider i smørret og serveres til sammen
med dressingen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 819 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bulgur med fennikelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pirogger med kål og kartoflerEn hjemmelavet gærdej med fyld af kartofler, kål og dild. De små dejpakker er gode til...
• Clubsandwich med andebrystHer er en vinterudgave af den gode klassiker med kylling og bacon. Kødet er andebryst, og...
• Bavarois med vanille og syltet ingefærBavarois er en slags stivpisket vaniljecreme. I denne opskrift laves den også med syltet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os