Logo

Røget tunfisk med rødkålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget tun
300 g rødkål, fintsnittet
2 appelsiner, i fileter
40 g,valnødder, grofthakkede

Dressing:
1 dl olie
1 dl appelsinsaft
salt
peber

4 skiver formfranskbrød
50 g smør til stegning

Rødkål, appelsinfileter og valnødder anrettes på 4 tallerkner sammen med røget tun, der er skåret i skiver.
Franskbrødskiverne ristes på begge sider i smørret og serveres til sammen
med dressingen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her