Logo

Røget tunfisk med rødkålsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g røget tun
300 g rødkål, fintsnittet
2 appelsiner, i fileter
40 g,valnødder, grofthakkede

Dressing:
1 dl olie
1 dl appelsinsaft
salt
peber

4 skiver formfranskbrød
50 g smør til stegning

Rødkål, appelsinfileter og valnødder anrettes på 4 tallerkner sammen med røget tun, der er skåret i skiver.
Franskbrødskiverne ristes på begge sider i smørret og serveres til sammen
med dressingen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 905 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Roastbeef med karrypicklesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flæskegryde, marineretEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rørt tatar på toast En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!