Logo

Røget tunfisk focaccia burger med gedeost og oliven

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g røget tunfisk i skiver
150 g frisk gedeost
1 bdt frisk basilikum
15 g smør
1 spsk olivenolie
4 stk foccacia boller
2 spsk tapenade, olivenpasta
1 bdt rucola salat
12 soltørrede tomater i olie

Rør gedeosten med finthakket basilikum og del det i 4 portioner.

Pak tunfisken omkring gedeosten, varm det hurtigt på en varm pande med smør og olie, bare lige til fisken og osten er lun.

Læg bollerne i ovnen og lun dem, skær bollerne igennem og smør dem med tapenade.

Anret fisken i bollerne med skyllet salat og de soltørrede tomater skåret i strimler og næsten fri for olie.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.803 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Røgede sildeægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frikadeller med rejer, krabbe og korianderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Salat med stegte pølserNem sommermad på et øjeblik. Vælg nogle gode pølser med et højt kødindhold læs...
• Passionsfrugter, bagt serveret med vanille parfaitEn spændende dessert hvor, der er mange forskellige komponenter i det der både er vanille...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os