Logo

Røget tun med peberrod/æblecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 tynde skiver røget tun
1 tomat
forskelligt salat
dild

crème:
1 spsk revet peberrod
1 lilleagurk
1 æble
1 tsk karry
1 ½ dl piskefløde
salt
peber

rist:
20 g vilde ris
olie
salt

Dressing:
1 del balsamicoeddike
3 dele olivenolie
honning
friskpresset appelsin
citronsaft
salt
peber

Peberrod/æblecrème:
Agurk skrælles, flækkes og befries for kerner. Skæres i små både, drysses med salt og lægges i en sigte i en times tid, så væden kan løbe fra. Peberrod rives og æblet skrælles og befries for kerner, skæres i små både. Det hele vendes i flødeskum lige før brug og smages til med karry, salt og peber.

Vilde ris friteret:
Vilde ris friteres i meget varm olie til de popper op (det tager ikke lang tid), tag ikke for mange af gangen, da de så ikke popper op, hvis olien bliver for kold. Læg risene op på et stykke fedtsugende papir og drys med salt.

Balsamicodressing:
Eddike og olie piskes sammen og smages til med honning, appelsin- / citronsaft, salt og peber.

Anretning:
På en tallerken anrettes 3 skiver røget tun, som en trekant på en krans af plukket salat vendt i balsamicodressing. Peberrodscrème lægges i midten og pyntes med tomat og dild. Imellem tunen drysses friteret ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 6.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?


Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her